Honor 9 Robin Egg Blue editie in september naar europa

Robin Egg Blue

Deze week stond de IFA in Berlijn in het teken van aankondigen van weer vele nieuwe producten. Tijdens deze grote tech-beurs was Honor ook aanwezig met een stand.

Hal 6.2 stand 203 was voor honorblog.nl “The place to be” afgelopen vrijdag. Na aankomst op de IFA werd vrijwel onmiddellijk de stand van Honor opgezocht.

IFA17

Omdat er geruchten rond gingen over een nieuwe kleur van de Honor 9 met de naam “Robin Egg Blue” speurden we de tafel af met uitgestalde Honor toestellen. Helaas was de Honor 9 in de kleur Robin Egg Blue niet aanwezig. Dan valt het ons op dat de Sales en Marketing Manager van Honor Engeland, Wilkin Lee rond loopt met een Honor 9, kleur “Robin Egg Blue”. het antwoord op de vraag of wij het toestel even mochten fotograferen was “Sure, no problem”.

(door het slechte licht op de beurs vloer komen de kleuren van het toestel niet geheel overheen met de werkelijke kleuren)

In september naar europa

Volgens de geruchten zal de Honor 9 “Robin Egg Blue” in september te koop zijn in europa. Wel zal het toestel in deze kleur in een beperkte oplage te verkrijgen zijn. Naast de andere kleuren te weten Glacier Grey, Sapphire Blue, Gold en Midnight Black is er geen info bekend over de drie kleuren waarover wij eerder berichten. Rood, Geel en Oranje zouden zoals wij konden lezen ook worden toegevoegd.

Nu we toch eenmaal de aandacht hebben van de Sales en Marketing Manager van Honor UK, proberen we even of we nog meer informatie kunnen lospeuteren over nieuwe Honor producten. Ons nieuwsgierig makend verteld hij dat er inderdaad wel iets aan zit te komen, maar daarover nog geen uitspraken over kan doen.

Helaas heeft Honor verder geen nieuwe producten gepresenteerd tijdens de IFA. Ondanks dat deze beurs nog niet is afgelopen zal de verwachting zijn dat men de Honor V9 Play niet te zien zal krijgen.

 

 

Eén gedachte over “Honor 9 Robin Egg Blue editie in september naar europa”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *